Som una empresa situada a Artés, a la comarca del Bages.

Ens dediquem al cultiu de bolets, concretament a la gírgola (Pleurotus Ostreatus) i el shiitake (Lentinus edodes).

El cultiu té com a base paquets de compost fets amb palla pasteuritzada i inoculats amb el miceli de les diferents varietats de Pleurotus. Els hibernacles estan situats a Artés i a l´Estany, cosa que comporta dos climes diferents per poder cultivar amb eficiència tots els mesos de l´any.

Els locals i hivernacles estan especialment condicionats i aïllats per poder mantenir en tot moment les condicions d´humitat i temperatura apropiades per al creixement del bolet..                                                                 
Els sacs de compost procedeixen de fàbriques situades a La Rioja i a Castella-la Manxa.

El compost arriba acabat de sembrar, això comporta que han de passar per una fase de germinació abans de posar-los a cultivar.

 

Un cop en producció, s´han de mantenir les millors condicions de temperatura, humitat i ventilació perquè el cultiu tingui el rendiment òptim.

Un cop collits els bolets, els portem al local d¨envasat on es tallen, es classifiquen per mides, i s´envasen per a la seva posterior distribució.

. El local d´envasat està a una temperatura constant de 12-14ºC, per poder mantenir la línia de fred del producte, perquè pugui arribar al client amb la major qualitat possible.